zoeteweij drukkerij
 
  • Contact
  • FTP Upload

Een sterke indruk

Drukkerij Zoeteweij heeft ruim zeventig jaar ervaring in de grafische wereld. Die ervaring ziet u terug in onze dienstverlening en producten. Wij staan garant voor absolute topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien werken wij snel en denken betrokken mee over de realisatie van uw wensen.

Drukwerk – de beste kwaliteit

Drukkerij Zoeteweij beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Wij drukken van tweekleuren huisstijldrukwerk tot fullcolour boekwerken en magazines in kleine en grote oplagen tot maximaal een formaat van 52x72 centimeter. Uw full colour drukwerk kunt u combineren met een extra pms-kleur of een vernislaag in één drukgang. Het resultaat? Oogstrelend!

Digitaal printen (zo goed als drukwerk)

Bij kleine oplages (tot ongeveer 2000 A4) die snel en gepersonaliseerd moeten worden opgeleverd, is de keuze voor printwerk vaak aantrekkelijk. Het kwaliteitsverschil tussen drukken en printen wordt steeds geringer. De keuze uit het aantal papiersoorten bij printwerk is wel kleiner. Niet alle papiersoorten zijn voor digitale verwerking geschikt. Afhankelijk van uw wensen beoordelen wij wat voor u de meest aantrekkelijke optie is.

Wij printen dat het gedrukt staat

Familie drukwerk

Drukkerij Zoeteweij heeft een zeer complete collectie voor geboorte-, huwelijks- en gelegenheidskaarten vrijblijvend voor u ter inzage. U kunt deze na reservering mee naar huis nemen en uw keuze maken! Natuurlijk is het ook geen enkel probleem om eigen ontwerpen te realiseren.
U maakt dan geen gebruik van de collecties, maar van uw eigen idee!

 
     
 

 


 
http://dzy.nl/nr_upload/151_dzy-magenta-emmer-new.jpg

STEL UW VRAAG

U heeft een vraag over drukwerk of u wilt graag advies omtrent een bepaald project? Bel ons, daar zijn we immers voor.

meer informatie »

UPLOADEN via FTP

U kunt uw drukklare bestanden uploaden van waar ter wereld u ook bent.

meer informatie »

DIGITAAL DRUKKEN

Bij kleine oplages die snel moeten worden opgeleverd, is de keuze voor printwerk vaak aantrekkelijk.

meer informatie »